aug
29

Hazafiasság....

| Szerző: ordinary lady | 9:00 am

Magyarnak lenni kitüntetés! Nagyok vagyunk és a világ sokat köszönhet nekünk! Rengeteg értékes embert,feltalálót,építészt,festőt és zeneszerzőt. A magyar zenénél csodálatosabb nincs is,csak ha a klasszikusokra gondolunk is! (Pedig énekből érettségiztem,ismerek párat...)

Ez mind szép és jó,de sajnos ma már addig süllyedt a társadalom,hogy ösztönözni kell a népet a büszkeségre. És ez sajnos a fiatalokra nagyon jellemző. Semmit nem tudnak,és még kevesebbet értenek. Külföldre mennek,pedig itthon is van bőven tennivaló. Azt mondják,nem jó itthon,rossz az ország és a helyzet. De ki teszi jobbá,ha mindenki elmegy? Ezen a téren talán egy picit szimpatizálok a Jobbikkal. Maradjunk itt,és teremtsünk együtt élhetőbb feltételeket. (persze a nemzetiségi politikájukhoz van némi hozzászólni valóm,de azt majd talán egy másik bejegyzésben) És merjük vállalni,védjük meg,és legyünk büszkék a magyarságunkra!

És még valami. Szívből örülök,hogy a magyar népi hímzések visszajöttek a divatba. Nemcsak gyönyörűek,de ízig-vérig magyarok is. És hála a média építő hatásának (kivételesen), divatot faragtak belőle. Még sok ilyet kívánok! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://justalady.blog.hu/api/trackback/id/tr444738175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása