sze
12

Gondolatfelhő....

| Szerző: ordinary lady | 4:34 pm

Annyi minden kavarog a fejemben...az új meló,erről majd lehet,hogy külön írok összefoglalva :)

Aztán hamarosan megyünk Brüsszelbe,ahol vár majd valaki...aki nagyon emlékeztet egy exemre,ezért nem is akarok vele találkozni.....na meg a belga sörök,és persze a legfontosabb CSOKI!!!

Aztán a muccom (hiába húzza alá pirossal,akkor is ez a neve) akivel össze szeretnénk költözni,de ennek minden ellen akar tenni......

A névnapok,amiből van 2 2hónap múlva,de olyan kreatív vagyok,hogy égetően meg akarom csinálni a saját kezű ajándékot...amit persze nem árulhatok el,és ki kell türelmeskednem :D ami viszont nem az erősségem...de ha nem találok ki semmit,akkor tuti,hogy az utolsó pillanatban kapok agyvérzést,hogy nincs meg semmi :)

Az angol nyelvvizsga...amire lassan jelentkeznem kellene,de nincs önbizalmam (lehet,hogy mert nincs tudásom sem? ) de ezt halogatni......nagy vétek lenne visszanézve.

Ja és persze a fogyókúra tökéletesen megy ;) igaz még csak 0,5kgnál tartok,de több mint a semmi...és épp győzködöm magam egy kardio futásra.... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://justalady.blog.hu/api/trackback/id/tr844772892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása