okt
16

| Szerző: ordinary lady | 8:25 am

Nos amíg várok a kedves külföldiekre, nem szünetelhet a blogom. Tudnék írni én is arról, milyen tapasztalataim vannak róluk,belgákról,németekről és pakisztániakról,de nem teszem. Aki kíváncsi, járjon utána.

Ehelyett essen pár szó a kedvenc iskolám újításáról. Edutus, mert különleges vagy! Ez igaz... az iskola is az, és az a stratégiai igazgató is az volt, akit kirúgtak. Ő találta ki ezt a webinárium dolgot. A "játék" célja, hogy a hallgató sikeresen levizsgázzon,de úgy, hogy órára nem járt be. Mert otthonról nézi az előadást. Otthonról szól hozzá a szemináriumhoz. És a legjobb, hogy hétfő reggel nem kell iskolába menni, mert az órák 90%-a ilyen módon működik. Ez mind szép és jó, de mi ebben a hiba?

Az órák első 30 perce technikai problémákkal telik, még 1,5 hónap után is......

A tanár bután, egy helyben ül és vetítget. Nem szabad megmozdulnia! Hiszen akkor kisétál a képből, és a hallgató nem fogja látni! Jajj!

Ha a hallgatónak kérdése merül fel, azt beírhatja chaten.... és ha a tanárnak óra végén marad ideje, akár meg is válaszolhatja őket. Ha nem, akkor pedig a hallgató így járt. Arról meg ne is beszéljek, mi történik, ha a tanár nem rögzíti...

És a legfontosabb: a kapcsolatok. Mikor találkozik 2 hallgató egymással? A vizsgán. Éljenek az emberi kapcsolatok!!!

Azért nagyon kíváncsi vagyok meddig mehet ez így. Most pl csak a tanár és én vagyok online a 30 perce tartó órán,és chatelünk. Mert így nincs értelme órát tartani......

A bejegyzés trackback címe:

https://justalady.blog.hu/api/trackback/id/tr964851338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása