nov
21

Új világrend

| Szerző: ordinary lady | 10:56 am

Csak kapkodom a fejem mostanában. Maradinak és ósdinak érzem magam. Hol vannak a normális emberek?! Egyre fogynak sajnos...agyonnyomja őket a nagy változás. A globalizáció,a média és a trendek. Mi ez,hogy játékból agyoncsapunk védtelen járókelőket? És hogy vigyázzunk,mert páran összeesküdtek a világ ellen? És hogy be akarják vezetni a halálbüntetést? És, hogy az országok csak úgy bombákat dobálnak egymásra?És a nőknek önvédelmet kell tanítani? Komolyan mondom, aki olvasta azt a bizonyos Orwell könyvet, tutira kezd paranoiás lenni...

És fenyegetnek a világ végével! Lehet,hogy az mégis jobb lenne, mint hagyni elburjánzani ezt a rendszert,ezeket az eszméket és embereket. De ahogy sejtem, ez nem fog megtörténni...majd talán máskor, amikor már Szodomai helyzetek uralkodnak. Akkor viszont aki marad jó,az is odaveszik. Volt már ilyen,és lesz is.

A bejegyzés trackback címe:

https://justalady.blog.hu/api/trackback/id/tr834918005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása