sze
18

Mire lennél képes,hogy álomalakod legyen? Bármire? Megműttetnéd magad? Kóros diétákat alkalmaznál? Lenne rá elég pénzed? Mi lenne a szűkös erőforrás? (így közgazdászosan)

Mire lennél képes,hogy megkapj egy álommelót? Minden az alapozásnál kezdődik...eleget tanultál rá? Gondoltál erre kisiskolásként? Vannak kapcsolataid? Meddig mennél el,hogy biztosan téged válasszanak? Mennyit utaznál érte? Van hozzá bátorságod?

Mire lennél képes a szerelmedért? Elköltöznél a biztos családodtól? Ha kell feláldozod a tanulmányaidat érte? Ha kell vele utazol,feladva az álmaidat? Ha kell nélkülözöl érte?

Irigylem a bátor embereket,mert én nem vagyok az. Félek a változástól,a kudarctól és az elutasítástól. Félek feladni az álmaim,amiért annyi éve dolgozom. Félek kirepülni a biztonságos fészekből. Mindent előre,biztosra megszervezek,semmit nem hamarkodok el,és még akkor is félek egy picikét. Félek,hogy az utcára kerülök. Alaptalanul és rossz tapasztalatok nélkül félek.... :/ ilyenkor azt érzem,nem nőttem még fel,kell valaki aki gyengéden a cél felé taszigál. Dehát nem vagyunk egyedül,ugye?      

A bejegyzés trackback címe:

https://justalady.blog.hu/api/trackback/id/tr104784142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása