sze
22

Az én világom

| Szerző: ordinary lady | 8:18 am

A kedvenc bloggerem legutóbbi bejegyzése az ő csodavilágáról szólt. annyira megtetszett és inspirál,hogy összeszedtem,milyen lenne az én világom. Mert mindenki álmodik magának egy csodavilágot........

Az én világomban mindenki elégedett lenne magával és az életével. Mindenki szorgalmas lenne,és a napi teendői között szerepelne napi legalább 1 jó cselekedet is. Minden színes lenne,persze csak ízlésesen,és sokkal több virág és bokor lenne a városokban. A buszok nem késnének,kényelmesek lennének,nem lenne tömegnyomor és nem rongálnák meg őket. Nem lennének balesetek,mert mindenki figyel egymásra és betartja a szabályokat. Az utcák tiszták és illatosak lennének. Nem lennének sztrájkok és tüntetések. A csoki nem hizlalna. A szemünk tudna fényképezni,és a lefotózott vagy lerajzolt ruhákat életre tudnánk kelteni. Nem lennének részeg emberek és hajléktalanok és megélhetési gondok. Szeretnék egy tanyán lakni és 3 diplomát birtokolni,saját multinacionális céget vezetni. A páromnak saját étterme lenne,és a családomnak is lenne saját családi háza. Az eső nem járna együtt a széllel,vagy-vagy....és még sorolhatnám. Persze egy ilyen világot szinte lehetetlen fenntartani...az egyetlen város,ami közelít efelé az Százhalombatta...de még az is messzi van,és különben is milyen álomvilág az,amit valaki már megalkotott? :))

batta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://justalady.blog.hu/api/trackback/id/tr504795321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása