okt
22

Mini-Magyarország

| Szerző: ordinary lady | 9:29 am

A Mini-Magyarország hivatalos oldala

Tegnap Kisbéren voltunk, megnézni egy igen érdekes kiállítást. A "múzeum" egy zárt parkban látogatható, ingyen. Magyarország leghíresebb építményei, épületei mind megtalálhatók. A tó partján, gyönyörű környezetben, virágkompozíciók veszik körbe a mini Parlamentet, a Kilinclyukú hidat és a Szegedi dómot is egyaránt. Egyedül azt sajnáltam, hogy a Széchenyi fürdő (ami a Brüsszeli mini-Európában megvan) itt nem kapott helyet. A méretarányt kicsi sárga emberkék is érzékeltetik, ami még bájosabbá teszi a tárlatot. Minden darabhoz információs tábla is tartozik, így segítve a tanulást/tájékoztatást.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretné jobban megismerni hazáját, vagy csak eltölteni egy pár kellemes órát, míg ilyen jó az idő! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://justalady.blog.hu/api/trackback/id/tr654862166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása