júl
26

Tehetséggondozás

| Szerző: ordinary lady | 7:52 pm

341.jpg

Tegnap este a téren két fiatal srác gitározott. Én is tanultam gitározni,de hamar rájöttem,hogy nem olyan könnyű az mint amilyennek tűnik...ezért abbahagytam.

Ezek a srácok fantasztikusan jók voltak,improvizáltak és összepróbáltak betanult darabokat. Mint kiderült,mind a ketten 6 éve magán úton tanulgatják,hobbi szinten. Persze,mert annyi a "tehetséges" ember,hogy nem férnek fel a palettára...miközben egymást érik a tehetségkutató versenyek. Amikor hozzá hasonlóakat látok,azt kívánom: " Bárcsak segíthetnék rajtuk!" Így viszont irigykedve és élvezettel hallgatom zenéjüket Százhalombatta főterén és sok szerencsét kívánok nekik. Abban reménykedek,valaki felfedezi azokat a kincseket,melyek a lábunk előtt fekszenek...csak aztán győzze valaki kiválogatni a kincset a kavicstól...mert ha a médián és a közbutításon múlik, ők csak azok a gitározó srácok lesznek a főtérről...

A bejegyzés trackback címe:

https://justalady.blog.hu/api/trackback/id/tr874680455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása