Említettem már,hogy szeretek sütni-főzni. De nem akárhogy,reform módon. Másnak talán különleges,nekem csak változatos alapanyagokból. Sokan óckodnak az olyasmiktől mint a mungóbab vagy az amarant,pedig azt sem tudják mi az. Sót még a helyesírás ellenőrző is aláhúzta :D. Ennyit erről. Pedig semmi ördöngősség nincs benne,csak tengernyi lehetőség. Van aki azért fél tőle,mert más. Nem megszokott,ezért meg sem merik kóstolni. Pedig tuti ha bekötném a szemüket,nem mondanák meg melyik a hagyományos és melyik a reform,teljes kiőrlésű lisztből. És mivel nem bio,ezért szinte nem is drágább. Aki elkezdené,mert tetszik azt javaslom: Használjatok sokféle fűszert,zöldfűszereket és friss hozzávalókat. Sütiknél először csak az 1/3 majd a fele végül ha elég ügyesek vagytok mehet az egész teljes kiőrlésű lisztből. ÉS! A házi süti ha kiszámoljátok jóval olcsóbb mint a bolti kaja,és nincs benne mindenféle szemét (tartósító,színezék stb.)
Így hétfőn zabpelyhes-csokit bisquitet sütök,amiből suliba is lehet vinni délelőttre egy keveset :).